الأربعاء، 4 أبريل 2012

طريقة عمل أومليت السبانخ بالجنبة 2012


طريقة عمل أومليت السبانخ بالجنبة 2012

طريقة أومليت السبانخ بالجنبة 2012





المقادير:
  • 4 بيضات
  • 2 ملعقة كبيرة لبن
  • 2 كوب أوراق سبانخ مقطّعة قطع صغيرة
  • ثمرة فلفل أحمر مقطّعة قطع صغيرة
  • ¼ كوب جبنة شيدر مبشورة
  • ¼ ملعقة فلفل أحمر حار
  • ملعقة صغيرة ثوم مفروم
  • ملعقة كبيرة زبدة
  • ملح وفلفل أسود

الطريقة:
1- اخفقي البيض كويس مع الملح والفلفل الأسود والأحمر الحار والثوم واللبن.

2- سيّحي الزبدة على نار هادية، وضيفي عليها البيض وسيبيه على النار لمدة 5 دقائق.

3- بعد كده ضيف عليه السبانخ والجبنة وقطع الفلفل الأحمر الحار، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن البيض استوى والجبنة دابت.. وبألف هنا وشفا.