طريقة عمل أومليت السبانخ بالجنبة 2012
- 4 بيضات
- 2 ملعقة كبيرة لبن
- 2 كوب أوراق سبانخ مقطّعة قطع صغيرة
- ثمرة فلفل أحمر مقطّعة قطع صغيرة
- ¼ كوب جبنة شيدر مبشورة
- ¼ ملعقة فلفل أحمر حار
- ملعقة صغيرة ثوم مفروم
- ملعقة كبيرة زبدة
- ملح وفلفل أسود
1- اخفقي البيض كويس مع الملح والفلفل الأسود والأحمر الحار والثوم واللبن.
2- سيّحي الزبدة على نار هادية، وضيفي عليها البيض وسيبيه على النار لمدة 5 دقائق.
3- بعد كده ضيف عليه السبانخ والجبنة وقطع الفلفل الأحمر الحار، وسيبيهم على النار لمدة 5 دقائق أو لغاية ما تلاقي إن البيض استوى والجبنة دابت.. وبألف هنا وشفا.