الخميس، 19 أبريل 2012

طريقة عمل كفتة السمك بالجبنة البارميزان 2012


طريقة عمل كفتة السمك بالجبنة البارميزان 2012

طريقة كفتة السمك بالجبنة البارميزان


المقادير:
  • ½ كيلو سمك فيليه مسلوق ومفروم
  • 2 ملعقة كبيرة جبنة بارميزان مبشورة
  • 2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود
  • ½ حزمة بقدونس مفرومة
  • 3 فصوص ثوم مفرومين
  • ثمرة بطاطس مسلوقة
  • بصلة متوسطة مفرومة
  • ½ كوب بقسماط
  • ملح وفلفل أسود
  • ½ ملعقة كمون

الطريقة:
1- اخلطي كل المقادير اللي عندك مع بعضها كويس.

2- شكّلي الخليط السابق على شكل دوائر أو صوابع، وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقي دهبي.

3- بعد كده ارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها، وقدّميها.. وبألف هنا وشفا.