طريقة عمل كفتة السمك بالجبنة البارميزان 2012
- ½ كيلو سمك فيليه مسلوق ومفروم
- 2 ملعقة كبيرة جبنة بارميزان مبشورة
- 2 بيضة مخفوقة بالملح والفلفل الأسود
- ½ حزمة بقدونس مفرومة
- 3 فصوص ثوم مفرومين
- ثمرة بطاطس مسلوقة
- بصلة متوسطة مفرومة
- ½ كوب بقسماط
- ملح وفلفل أسود
- ½ ملعقة كمون
1- اخلطي كل المقادير اللي عندك مع بعضها كويس.
2- شكّلي الخليط السابق على شكل دوائر أو صوابع، وحمّريها في الزيت لغاية لونها ما يبقي دهبي.
3- بعد كده ارفعيها على مناديل ورق علشان تتشرّب أي زيت موجود فيها، وقدّميها.. وبألف هنا وشفا.