الاثنين، 27 فبراير 2012

طريقة عمل شوربة البطاطس والكرّات 2012

طريقة عمل شوربة البطاطس والكرّات 2012




المقادير:

ثمرة جزر مبشورة
٢ عود كرات مفروم
٣ ملعقة كبيرة زبدة
ثمرة بطاطس كبيرة
٤ كوب شوربة فراخ
٣ ثمرة بصل مفرومة
مكعبات خبز محمص
ملح وفلفل أسود
الطريقة:
1- شوّحي البصل والكرّات في الزبدة لغاية ما تحسّي إنهم نزّلوا الميه بتاعتهم، وابتدى لونهم يتغيّر، وبعد كده ضيفي عليهم الجزر المبشور، وقلّبيهم مع بعض لمدة 5 دقائق.

2- بعد كده ضيفي عليهم الشوربة والبطاطس والملح والفلفل، وسيبيهم مع بعض على نار متوسّطة لمدة ربع ساعة، أو لغاية ما البطاطس تستوي.

3- صبّي الشوربة في طبق التقديم، وزيّنيها بمكعبات الخبز والبقدونس.. وبالهنا والشفا.